jersey shore

Beklager folkens, mitt første blogginnlegg kommer etter halvannen uke. Det er for dårlig!! Jeg lover at heretter skal jeg skjerpe meg, og prøve å gi dere daglig oppdateringer fra mitt liv her borte. Sendte noen av dere en kort (lang) mail om hvordan jeg har hatt det den første uken, så jeg starter rett og slett med her og nå!

Eller, rettere sagt igår.. International Services tok oss med på tur; Jersey Shore var stedet. Og for dere som har sett serien 'Jersey Shore' på MTV (noe jeg ikke har), nei det var ikke der vi var... Kysten er lang, og vi koste oss istedet på Asbury Park "Where the city meets the sea". Ifølge Lene og Jeppe, som gikk rundt og kikket, var det ikke mye til by, men allikevel.. I nærmere 40 grader og med dårlig muligheter for å bade i sjøen (er det Earl som er på vei kanskje?), var det en varm - dog fin, dag! Har vært litt småsyk de siste dagene, men dere som kjenner meg vet at jeg ikke kaster bort en dag med soling. Dagene går fort her borte og vi var ikke hjemme før i 8-tiden. Da var det på tide med første sushi delivery! TAKK OG LOV for at Katrine (og Giselle, hennes roomie) liker sushi, da har jeg noen å dele den matgleden med. Alle de amerikanske har flyttet inn, så nå er det iallefall ikke stille i gangene. Er veldig mange kule folk her, vi har allerede blitt så husvarme at vi går inn i hverandres leiligheter uten engang å banke på. Det liker jeg:) 

Nå skal jeg og godjentene innover til NYC. Siste dagen før skolen begynner bør faktisk ikke brukes andre steder enn på Manhattan! Toodles 

Anbefaler også dere som vil å følge med på mine to gode venners blogg, www.theconcretejungle.blogg.no og www.alleyes.no :-)    (linker til de på høyre side her)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

newyorkwildlife

newyorkwildlife

21, Kongsberg

Kategorier

Arkiv

hits