Gotta love New York!

Spontantur til det store eplet idag! Var i varmeste laget, tror gradestokken målte nærmere 35 grader. Minst! Til tross, vi koste oss som alltid. Jeg smiler både utvendig og innvendig i denne fantastiske byen. New York Penn Station/Madison Square Garden er som alltid utgangspunktet vårt, der hvor toget stopper. Idag tok vi sub'en rett til Broadway/Lafayette St, og tok virkelig for oss handlegata på vei mot Soho (Lotte, det er der Sofi alltid henger!). Ble ikke så mye shopping på meg idag, storkoste meg heller med alle inntrykk, lukter, lyder og mennesker. Her finnes absolutt alt og ingenting. Tilogmed Wasa knekkebrød finnes her, gjett om jeg ble glad. Tror faktisk jeg skrek inne på Dean & Deluca da jeg så det. To pakker fiberknekkebrød til 60kr; definitivt verdt det:) Denne butikken var forresten utrolig flott, friske grønnsaker og frukt, fersk fisk, sjømat og andre herlige matvarer. Sushi hadde de også, så dette ble dagens lunsj! Vi pløyde igjennom Hollister, Topshop, Forever 21, Guess, Bloomingdale's.. listen er lang! Formiddagens høydepunkt for min del var helt klart Hollister-butikken. For det første: vi blir møtt av halvnakne gutter i de flotteste overkropper man kan tenke seg. For det andre: lokalene var fantastisk kule, var akkurat som et fabrikklokale innvendig, bjelker, vaiere, masse trapper og kriker og kroker. Rett og slett fantastisk! Hver etasje var en ny 'pier' og vi kunne nyte flotte bilder av sjø og strand. For det tredje: nokså billige, og veldig kule klær, såklart. For det fjerde: enda flere veltrente gutter jo lenger inn i butikken de kom. I hver trappeoppgang stod de! Vi tok selvfølgelig bilde. Hyggelig fyr da ;)
Hele gjengen var litt slitne etter mye gåing og tunge handleposer, men det betyr ikke at vi sa nei takk da vår franske venn Jeremy inviterte oss på basketkamp. WNBA semifinale på Madison Square Garden, New Yorks damelag Liberty mot Indiana Fever! Jeg må innrømme at jeg er ikke den største basketfanen, men dette var helt utrolig. Lydnivået stod i taket hele kampen igjennom, folk var rett og slett i hundreogtjue. Og DE damene!! Spillerne hadde armer og overkropper som menn, og klarte virkelig å underholde. Det ble mer spennende enn ventet, men tilslutt gikk hjemmelaget av med seier; 76-74. Ikke visste jeg at basket kunne være så gøy å se på! Spørs om det ikke blir flere turer dit, både finalen og kanskje en Kniks-kamp eller to. 
Imorgen er første skoledag og jeg er KJEMPE spent!! Vi starter heldigvis ikke før 11.30, så har god tid til å komme tidsnok. Tenkte jeg skulle ta en økt på Rec-senteret (Recreation senter), Katrine og jeg trente der idag tidlig og det var faktisk skikkelig bra! Tror det er smartest å være der tidlig på morgenen, da er det minst folk. Hvis jeg overlever første forelesning med professor Opoku Agyeman og International Relations, hører dere kanskje fra meg imorgen. Nå er det natta for min del, håper alle har det bra der hjemme :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

newyorkwildlife

newyorkwildlife

21, Kongsberg

Kategorier

Arkiv

hits