HEY EARL!

Godeste Earl har glimtet med sitt fravær de seneste dagene, og godt er kanskje det. Litt kjøligere har det blitt, og litt mer vind, men det er bare deilig når man ligger og svetter ved bassenget rundt peak sun-tider. Godt å friske opp brunfargen og få litt ekstra energi. Det trengs nok, for timeplanen fremover blir travel. Vi hadde første time nå på torsdag, som gikk bedre enn forventet. Vi skulle egentlig ha en professor som var kjent for 'USA-hateren' på ratemyprofessor.com, istedet dukket det opp en ung mann som var veldig reflektert og hyggelig. International relations heter dette faget, og jeg tror det kommer til å bli veldig spennende med fokus på både historie og teorier, samt situasjoner som de i både Afghanistan og Irak. Diskusjoner legges stor vekt på her, derfor kan disse emnene bli spennende å diskutere med amerikanere. Ingvild hadde en time alene etter oss, hvor noen presterte å si at "hvorfor kan ikke bare shia- og sunni-muslimene deles opp i forskjellige land, så kan de krige og drepe hverandre slik at USA slipper å gjøre det"... Så ja, et semester med mye engasjement i vente altså! Er spent på hvordan de andre professorene er, vi har nemlig mulighet til å bytte fag disse første ukene hvis vi ikke trives. Har allerede fått syllabus (kursoversikt) av en av de andre. Det er forbudt å spise. Forbudt med tyggegummi. Man kan drikke hvis det er nød. Ikke lov å gå på do. Skriv mail til meg slik og ikke slik. Jepp, det er sånn de gjør det her, alt virker så strengt. Hva skal man gjøre når man har en 3 timers forelesning og må på do... Den tid den sorg!

Som sagt, de siste dagene har vært late ved bassenget. På fredag var Giselle og jeg (Katrines roomie) på Willowbrook Mall. Giselle fyller 21 på tirsdag, og her er dette tydeligvis en stor dag; kjole og sko skulle kjøpes inn. Jeg fikk endelig tak i tøflene jeg har sett på lenge, Uggs med masse pels. Og ja, jeg veet det er skikkelig harry, men så kaldt som det er her vi bor måtte jeg ha noe så varmt. De er herlige!! Vi dro også på Shoprite, en stooor matvarebutikk med alt du vil ha pluss alt mulig annet. Måtte fylle opp både kjøleskap og fryser, kylling- og laksefilet, grønnsaker og frukt. Det har jeg savnet! Fikk hamstret litt Wasa også, så nå er skapet mitt fullt og lommeboka tom. Ble sushi til lunsj/middag igjen, noe jeg absolutt ikke sier nei takk til. Ganske billig er det også, her fikk jeg 9 biter til $5. 

På kveldene her i 3. etasje spiser vi god mat, enten hjemmelaget, muesli/knekkebrød (hehe) eller sushi/chinese delivery og henger i hverandres leiligheter. Vi har blitt en god gjeng, og igår var vi alle sammen ute. I New York!!! Det var litt av et styr å komme seg innover, da tog ikke går i helgene og hoved-busselskapet var i streik. Det endte med at noen tok taxi og buss, andre av oss var heldige å få sitte på med Gail (Ingvilds roomie). Vi kjørte til Hoboken, en by som ligger rett ved NY, før vi tok path'en inn til byen. Hoboken virker skikkelig koselig, iallefall på kveldstid, rett ved Hudson River og nærmeste nabo på andre siden av elven er Manhattan. Fantastisk utsikt!!! Gail kommer derfra, og har lovet å ta oss med ut der ved en senere anledning. Så, tilbake til 'clubbingen'. Gutta boys hadde funnet et random utested i Mid-town, som var akkurat gjennomsnittlig bra. Det ble masse folk etterhvert, litt dansing og noen øl, så vi hadde det gøy. Halvnakne damer var det tilogmed, til gutta store begeistring. Ingvild, Gail og jeg dro hjemover i 3-tiden, jeg er utrolig glad jeg kom meg hjem i min egen seng til noenlunde folkelig tid. De andre måtte nemlig ta frokost i storbyen, tog og buss hjem, og var vel ikke i seng før 8-9 tiden. Med andre ord, vi drar nok ikke ut i NYC hver eneste helg. Hvis jeg ikke finner meg en kjekkas med penthouse-leilighet da, såklart ;)

Imorgen er Labour Day (amerikansk 1. mai; arbeidernes dag), og vi har fri.. (Kanskje noen der hjemme vil skype?) Det blir vel litt trening på rec-senteret, kanskje en tur til Manhattan også, vi får se. Tirsdag-torsdag er fullstappet med forelesninger og møter, så bør vel kanskje samle litt overskudd. Kveldstimer på både tirsdag og onsdag, halv 9 til halv 11, puh!! Håper vi får lov å drikke kaffe. 

Jeg vet jeg er dårlig på å legge ut bilder, men kameraet blir dessverre liggende hjemme ganske ofte. Skal prøve å skjerpe meg. Ikveld skal jeg vaske og rydde på rommet, så kanskje dere får en liten omvisning i mitt lille krypinn. Until then:   


Fine Ingvild nyter sine favoritter fra Dunkin' donuts til ære for søsteren på bursdagen hennes. Ikke at hun hadde noe imot det! :) 

Én kommentar

Ingvild

06.sep.2010 kl.09:07

Åff jaa.. nå begynte jeg å tenke på skole, og lesing. Vi må være flinke! :)

Og btw, jeg har aldri noe i mot Dunkin! Takk for en fin kveld kjære! <3

Skriv en ny kommentar

newyorkwildlife

newyorkwildlife

21, Kongsberg

Kategorier

Arkiv

hits