Alice Paul Hall, 3D 03

Det heter altså stedet jeg bor; 3. etasje i Alice Paul Hall. Området vi bor på her på campus heter The Village, og her er det fire slike bygg som vårt, plassert med basseng i midten. I de tre andre bygningene bor det bare amerikanere, mens det er bare i vårt bygg det er utvekslingsstudenter. I 3. og 4. etasje dominerer vi, spesielt nordmennene.. De aller fleste har vel en eller flere fra USA i samme leilighet, som er veldig hyggelig og ganske praktisk, da de kan hjelpe oss med forskjellige ting og vise oss rundt. Det finnes også et Village office som er åpent hele uken og er behjelpelige med det aller meste. Som nevnt tidligere er campus her utrolig stort - som alt annet i USA, det er nesten som en liten by! Det går shuttle-busser hele døgnet rundt som frakter oss rundt omkring på campus, og togstasjonen ligger rett over gata. Sånn sett ligger det ganske sentralt, men med tanke på matvarehandling osv. må vi enten ta buss eller taxi. Mange av oss hadde nok ønsket at det var en liten shop eller kiosk på campus. Hjelper ikke stort at McDonalds og Subway er i gåavstand, iallefall ikke for meg! 

Tenkte å legge ved litt bilder sånn i farta før jeg legger meg. Dette er altså her jeg befinner meg, om det ikke skjer noe annet spennende somewhere else. Har faktisk begynt å trives på disse få kvadratmeterne, til tross for at det ikke akkurat er noe Olivia Palermo-stil over det hele (dessverre). Jeg ser ikke rommet som ferdig "innredet" enda, men dette var alt lommeboka kunne få til for noen måneders tid. Derfor blir jeg kjempe glad for å få bilder og/eller brev som jeg kan ha som veggpynt. For de som ikke har fått adressen min på mail, skrik ut og jeg sender den, så dere kan sende meg masse fint i posten, hihi :)


Dette er The Village by night. (Bilde lånt av Ingvild)Min lesekrok med utsikt til parkeringsplassen, og solnedgang.Prinsesse-senga!Klesskap og div.


Nå er det kvelden for meg. Disse timene på kvelden flyr helt fra meg, jeg skulle jo egentlig legge meg tidlig idag! Imorgen blir det lesing, trening og soling. Hvis det går buss, drar jeg til New York og møter Torgrim (kjæresten til Lotte som går på skole på Manhattan og spiller basket der). Ha det godt, folkens. Toodles :*

3 kommentarer

mor:)

06.sep.2010 kl.12:43

Hei på deg vennen. Koselig at du har kommet igang med bloggen. Vi her hjemme synes jo det er moro å følge med på hva du/dere bedriver med "over there". Synes du har fått det fint på "rommet" ditt jeg. Tenker det blir litt mer bebodd etter hvert. Nye sko også!!! To bokser på toppen av skapet avslører deg:) Bra du har fått noen gode venner. Det er viktig og dere må ta godt vare på hverandre! Klem fra Mor som savner deg.....

Johanne

06.sep.2010 kl.14:49

Det er bra! Vi må få til å skype en dag, men dere er vel like opptatte som meg.. Skoboksene er til joggesko og tøfler, så ganske nødvendige begge to. Nå skal jeg endelig lage meg havregrøt, også blir det en liten treningsøkt om litt. God klem :)

TOROBORGEN

06.sep.2010 kl.15:23

kult at du har blogg ;D nå kan jeg lese hva du gjør også!

Skriv en ny kommentar

newyorkwildlife

newyorkwildlife

21, Kongsberg

Kategorier

Arkiv

hits