I've had the time of my life!

Thank you Katrine, Ingvild (Ann ble igjen hjemme:(), Sofi Fahrman, Olivia Palermo, Erin Wasson, Victoria Beckham, Bergdorf Goodman, Sex Pistols, Macy's etc etc, the entire Fashion's Night Out and all femme fatales for an unforgetable (!!) night in the city that never ever sleeps.

Idag var helt fantastisk!! Etter en tidlig morgen med løpetur, god frokost og litt lesing, tok jeg turen innover til mitt favorittsted i dette landet. Det var tid for Fashion's Night Out, "the worlds biggest fashion party in history". Jeg hadde sett meg ut dette i lang tid, og elsker at Katrine synes det er like gøy med mote og celebrities som jeg gjør! Så vi dro i vei, med Ingvild på slep og med Lene og Jeppe som hadde 1 års-dag (hurra!!). Turen gikk aller først til Macy's, den største butikken i hele New York City, hvor de hadde hengt opp en gedigen plakat som konstanterte kveldens store event! Det sier seg selv at arrangement som dette betyr kaos, så vi gikk fort inn og ut herfra, vandret oppover Avenue of the Americas (6th ave) og endte opp i Bryant Park. Første skikkelige parken jeg har vært i så langt, og jeg simpelthen elsker parklivet. Det er så idyllisk og flott der det ligger midt i en pulserende storby! Gleder meg allerede til når Central Park står på dagsplanen. Siden FNO ikke startet før 6 pm, passet vi på å være litt turister i mellomtiden, og gikk innom The New York Public Library, kjent fra Sex and the City-filmen. Her var det fantastisk flott, høyden på taket, marmorveggene, lysene, trappene, den gamle innredningen og de gamle bøkene... Med andre ord verdt et besøk!
På vei mot kveldens happening stoppet vi ved Rockefeller Center, hvor den røde løperen var lagt ut og det var konserter og masse liv. Bygningen i seg selv var ikke superfin, men settingen og alt rundt gjorde det utrolig flott. Vi satt oss på en koselig liten benk og nøt vår andre cupcake for dagen, dog vår første Magnolia Bakery cupcake. Ser man bort ifra alle kaloriene var det verdt det. Nam, de smeltet på tungen:)
Min to flotte venner som nyter sukkerbombene ved Rockefeller Center (trykk på bildet for å åpne i større format).

Timene flyr fort i godt selskap, da vi satt snuten oppover Fifth avenue var klokken allerede nærmere 6 pm, og vi var klar for å se det vi kom for. Første stopp var faktisk Juicy Couture's flagshipstore, som vi bare fort stoppet innom. Her var det gratis drinker, kjekke kelnere, tv-sending og utrolig masse folk. Butikken i seg selv var fantastisk, så hit skal jeg tilbake når jeg drar innover for en "Fifth ave-dag". Neste stopp var Hendry Bendel's, som nok til vanlig var litt for dyr for min studentlommebok, men idag kunne tilogmed vanlig dødlige føle seg velkommen der. Masse som foregikk i de forskjellige etasjene; promotering av nye kolleksjoner, fingermat, make-over, listen er lang. Erin Wasson var der for sin egen kolleksjon, utrolig flott dame!! Elsker virkelig å se disse menneskene i virkeligheten, og da Sofi Fahrman danset lett på tå forbi meg, kunne jeg ikke annet enn å prikke henne forsiktig på skulderen og ta av en prat. Kall meg gjerne dum, nerd eller fjortis, hva du vil, men når man følger en blogg så nært som hennes, føler man nesten at man kjenner personen. Når jeg da møtte henne face-to-face, og hun var 10 ganger vakrere og minst like hyggelig..da blir man glad. Hun var imponert over at vi var her og studerte, og rådet oss til å gå 'der' og 'der'. Jeg har ikke ord for hvor utrolig flott hun så ut, så dere kan jo se for dere selv:

Min drøm for kvelden var å møte en fantastisk flott dame, verdens flotteste fashionista, i mine øyne, Olivia Palermo. Med høy puls fikk vi øyekontakt, der hun stod en trappeseksjon opp og stylet heldige jenter som hadde blitt plukket ut exclusively tror jeg. Vi andre hadde ingen adgang opp der, allikevel kunne jeg stå og beundre klærne, håret, smykkene på umenneskelig kort avstand. Bildene jeg tok ble ikke så bra, jeg var mer opptatt av å kikke, smile og vinke tilbake når hun vinket. Freak? Ja, kanskje, men dette er en av de beste øyeblikkene jeg har hatt her borte. Kan ikke beskrives!

Etter å ha spottet noen utrolig kule outfits, tatt litt bilder og sugd til seg alle inntrykk, var det videre til Bergdorf Goodman, som var et enda sykere sted. Køen var lang, men vi hadde spisse albuer og nøt det! Utstillingsvinduene var fantastiske, konsert i det ene vinduet, utstillingsdukker som ble vokset og malt i de andre. Jeg tuller ikke når jeg sier at pulsen økte hver gang man fikk øye på noe så fantastisk gjennomført og bra. Det må rett og slett bare oppleves! Da klokken nærmet seg 12, tuslet Katrine og jeg tilbake mot Times Square, slitne i hodet og føtter, men allikevel veldig glade til sinns. Tilslutt måtte vi bare le. Le av hvor heldige vi føler oss som får oppleve denne byen på en slik måte, kan dra hit hvor vi vil, spise hvor vi vil, nyte alle mennesker, bygninger og hendelser, nesten rett utenfor stuedøra. Jeg elsker det!!!

En fantastisk, ubeskrivelig dag endte i traffic jam på vei hjem fra Hoboken. Vi møtte nemlig Gail og Ingvild, tok pathen til Hoboken og kjørte Rachel (Gails bil) hjemover. Stoppet på Apple Bee's og spiste middag/nattmat, og hadde det utrolig gøy. Gærne jenter hele gjengen, der vi koste oss med buffalo wings, nachos, biff og dynamite shrimps. Alle appetizers var halvpris etter klokken 10, så Ingvild slo til med to hun, siden hun var så sulten.. Det ble mye mat, kan jeg vel bare si. Vi møtte resten av folket i gangene da vi kom hjem, da hadde vært ute på Bloomfield Ave. Med andre ord en vellykket dag for alle mann, og jeg går til sengs med et smil om munnen!
Imorgen BØR være lesedag, siden vi har fått et tonn med lekser. Muuuuligens at jeg forflytter det til søndag og istedet drar med de andre til byen og på Ground Zero siden det er 9/11. I'll let you know! Toodles :*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

newyorkwildlife

newyorkwildlife

21, Kongsberg

Kategorier

Arkiv

hits