New address; CENTRAL PARK

Oh yeah, du leste rett. Central Park er mitt nye hjemsted, I wish... For et nydelig område! Ekorn som hopper rundt, fuglekvitter, musikere som spiller nydelig saksofon, folk som gifter seg og løper rundt i de vakreste kreasjoner, joggere, syklister, innsjøer og eiketrær, kor-øvelse i det fjerne og det beste av alt; omringet av skyskrapere! Natur og storby på et og samme sted er den beste kombinasjonen man kan få!

Central Park ble laget som en del av New York, i 1853 ble dette vedtatt. Den er 3,4 kvadratkilometer stor, og ligger i nordkanten av Manhattan. Det tok 13 år før Central Park ble ferdig, med tanke på beplantning osv. (source: Wikipedia)


Legg merke til at alle smiler fra øre til øre, jeg sier ikke mer...

Jeg dro alene inn til byen og hadde en fin gåtur oppover Fifth Avenue. Vindusshopping, litt annen shopping, kikke på mennesker, bygninger og nyte livet. Det er nesten for godt til å være sant, jeg føler det nesten som uvirkelig der jeg går rundt i New Yorks gater, akkurat som på film.. Med en Starbucks i hånda, da er livet toppen!  Møtte Ingvild, Katrine og Gail i Central Park, og vi vandret sammen. Dagens gjøremål var egentlig robåter i innsjøen, men båthuset stengte rett før vi kom dit.. Fikk med oss de kjente tingene som statue av H.C. Andersen, Alice in Wonderland og John Lennon Memorial! Gleder meg til å kle på meg skjerf og vanter og se løvet fallet i denne flotte parken!

Dette koste jeg meg med før de andre kom. Er man i området ved Bryant Park, anbefaler jeg å gå innom Lily O'Brien's for å nyte noen av de beste franske makronene jeg noensinne har smakt! Jeg kjøpte en til meg, og en til Lotte, men hun var jo ikke der (miss you).. Så da måtte jeg ta begge selv. Nam :)
Timene flyr fort i godt selskap, så vi bestemte å dra til Hoboken for å spise middag. Gail er lommekjent og tok oss med på steder med meget god mat. Spesielt den siste; Cold Stone. Alle som er her eller skal hit MÅ besøke dette stedet, her får du den beste isen noensinne. Du kan mikse med absolutt hva du vil; brownies, snickers, nøtter, strø, gellybeans - listen er lang. De nærmest baker det sammen til en miks, og det smakte himmelsk!!!

Jeg gjorde forresten et av mine beste kjøp sålangt idag, nå er jeg klar for høstsolen. Viser dere senere, gleder meeg :)

3 kommentarer

lille søster <3

19.sep.2010 kl.12:30

heiii<3 det høres kjempe fint ut.!! gleder meg til å komme og besøke deg da kan du kanskje vise meg litt !! savner deg kjempe masse!!<3

Monica Bettina

19.sep.2010 kl.19:42

Hei Johanne! :)

Det ser ut som at du har det helt strålende, jeg håper du storkoser deg! Har innmari lyst til å oppleve The Big Apple jeg også, men jeg er ikke så langt unna med oppdateringene dine her ;) Keep on the good work!

Mange klemmer <3

Lotte

20.sep.2010 kl.18:30

Så søt du er <3 Jeg nyter gjerne et par franske makroner med deg, når jeg kommer på beøk!

Gud, alt virker som en drøm!

Skriv en ny kommentar

newyorkwildlife

newyorkwildlife

21, Kongsberg

Kategorier

Arkiv

hits