Today's detail

Et heller stusselig innlegg, men da vet dere iallefall hva jeg bedriver dagen med. Er fortsatt ikke helt frisk, men takk kjære Katrine for at hun fylte opp lagrene mine med c-vitaminer og balsamerte kleenex. Har dessverre hopet seg opp litt lekser de siste dagene, så idag skal jeg bli ajour!

 

 

Igår hadde Lisbeth (min roomie) og Enes (fra Montenegro) bursdag, hurra! Det ble en vellykket bursdagsfest i Enes' leilighet i 4 etg, med kake og bursdagssang og drikkeleker og det som er. Deilig å sosialisere litt igjen, tok det dog nokså rolig.

Ikveld har jeg lyst til å gjøre noe skikkelig koselig, spise god mat og slappe av under et varmt teppe. Håper alle dere hjemme har det bra, nå må jeg tilbake til International relations-boka mi, så høres vi senere. Toodles :*

 

edit: Forresten, en ørliten detalj. Klarer noen å gjette hvem Louis XIV er? Snakk om å amerikanisere......

3 kommentarer

Katrine

28.sep.2010 kl.04:10

Wow, er det så venskelig å si Ludwig?

Han en boks til med c-vitaminer, forresten, var ikke mange i en!

xoxoNewYork

28.sep.2010 kl.06:40

Hei :) Lagde et lite innlegg om Mexico turen - håper det var til hjelp. Og jeg tror du kan finne billigere hoteller på øya, men det var ingen hoteller der som så like koselig ut.. så jeg hadde valgt det samme hotellet om igjen om jeg hadde reist tilbake - selv om jeg kanskje må betale litt mer for det. God bedring :)

Mamma

28.sep.2010 kl.16:41

Hei,

Vet du at Moods of Norway kommer til Central Park i NY den 2. oktober? Står i hvertfall det på hjemmesidene til Moods. Det er kanskje noe du har lyst til å få med deg :-) Klem fra tante Ingrid

Skriv en ny kommentar

newyorkwildlife

newyorkwildlife

21, Kongsberg

Kategorier

Arkiv

hits