My view

Went to the gym this morning, just wanted to show you the incredible view I have from the treadmills and the rowing machines. I can ensure you that New York skyline really gives you an extra boost during workout.

It seems far away, partly because my iPhone camera sucks, but it's really not that far, just close by! Mmmm :)

4 kommentarer

Mor

Oct 20, 2010 kl.9:59 AM

Wow. Den utsikten hadde vært noe på Innersvingen, men der ser vi bare rett inn i nabohuset som er en teglsteinsbygning:( Men påenget er jo å trene.....ikke å se på en flott skyline av NY.

klemmer

Onkel Morten

Oct 20, 2010 kl.10:16 PM

Flott blogg!

Fast rutine hver morgen på jobben, sammen med den første kaffekoppen, er å besøke bloggene til Johanne og Astrid.

Og at den er på engelsk går bra, så lenge vi kan skrive på norsk. Vi gleder oss til nye oppdateringer og nye bilder.

Klem fra onkel Morten

newyorkwildlife

Oct 20, 2010 kl.11:47 PM

Så koselig at du følger med på bloggen, Onkel Morten. Det må være en bra start på dagen med en kaffekopp:) Prøver så godt jeg kan, men om dagen er det mye skole og ikke så mye spennende å blogge om. Tenkte det var greit for dere hjemme å få litt engelsk innimellom også, så er det god trening for meg. Håper alt er bra med dere der hjemme, hils alle i Engelsrudlia og ellers alle kjente.

Klem :)

kristin hofsli

Oct 24, 2010 kl.8:38 AM

TAKK :) hehe. Jakken min er i Small, den er egentlig ganske stor i str. så jeg går og tenker på om jeg hadde skullet hatt den i xs, men så kommer jeg alltid på at den var så trang i skinnet på armene i xs. Jeg tror egentlig at du trenger en Small også og ikke Medium, men du får jo alltids byttet den. Jeg kjøpte min på Urban Outfitters på 3rd avenue 85th street her på Manhattan :) De hadde mange igjen :)

Skriv en ny kommentar

newyorkwildlife

newyorkwildlife

21, Kongsberg

Kategorier

Arkiv

hits