So near and yet so far

I have been waiting for this day to come for so long! A package from home. Home sweet home!
I got some Norwegian food, finally it was my turn. Can't wait for adding salmon, some carrots and potatoes to the Bergen fish soup and enjoy with some garlic bread. I got my dear Bergans down jacket and some wool clothes to keep me warm over here. The best part; pictures and personal letters from those at home. I even got a present calender for December, thank you so much mom!!! And the best best best part, homemade crackerbreads. Oh my, today's breakfast is the best I've had in several months.

This will be a great addition to my "new start" this week. I must admit I cried some tears getting this, at the same time I decided that it's no more room for homesickness. I will just do everything I need to do in this wonderful city, and before I know it, it is 21st of December and I'm on my way home.

Farmor og farfar, in Norwegian!
Hjertelig takk for brev og litt ekstra, det setter jeg veldig stor pris på og brevene blir flittig lest hver gang jeg har ørlite hjemlengsel. Jeg gleder meg også kjempe masse til å komme hjem til jul, nå er det faktisk over halvveis, på torsdag var det akkurat to måneder til. Godt å høre at alt er bra med dere! Kjør forsiktig i den nye bilen, og pass dere for kulda og glatt kjøkkentrapp. God klem :-)

4 kommentarer

Sigrid

Oct 24, 2010 kl.8:20 PM

Hei Johanne:)Koselig at du fikk en så flott pakke hjemmefra:)Håper virkelig at du får en fin tid frem til du skal hjem.Tenker på deg mht at du hadde hjemlengsel.Den fine gaven du fikk hjemmefra og det du skrev gjorde at jeg fikk tårer i øynene:)

Hilsen Sigrid

Mor

Oct 25, 2010 kl.1:46 PM

Så bra at du ble fornøyd. Vi har lurt litt på om det vi sendte var det du ønsket deg:) Og knekkebrødene var ikke blitt smuler....BRA Da er det bare å vente til 1. desember med å åpne resten, det blir kanskje vanskelig å vente så lenge:)

Masse klemmer fra Mor som savner deg fyktelig.

Nina!!

Oct 29, 2010 kl.10:12 AM

Åå blei nesten misunnelig selv om jeg er i Norge og har all maden!

Koselige besteforeldre:) Er det forresten de jeg har hengt med på bensinstasjon!?;)

newyorkwildlife

Oct 29, 2010 kl.3:17 PM

Hehe, sødaa!! Ja, det er de du hang med på bensinstasjonen;) Fikk et brev av hver av de, og morfar sitt er på vei i posten. Veldig koselig:) Du BØR være i Kr.sand etter nyttår, for jeg har planer om å komme nedover en helg. Miss you!

Skriv en ny kommentar

newyorkwildlife

newyorkwildlife

21, Kongsberg

Kategorier

Arkiv

hits