Thursday in pictures

I spent the afternoon and evening alone in New York today. I really recommend that! I love just walking around, looking at people, looking at buildings, stairs, cars, signs, architecture and the sky. I love how the polluted air feels fresh and good in my lunges, how it gives me energy and joy.


It was Veteran's Day yesterday, saw the parade on Fifth today. Corps, marching and cheering.


Still Halloween on Park Avenue


I wanna live here.... (Ralph Lauren flagship store on Madison Ave)


Gorgeous Madonna fronting Dolce&Gabbana


Ice skating in front of Rockefeller. Christmas feels so near:)


Although I have revealed who this is on my facebook page, I guess there's some of you at home who doesn't really know this guy. Make a guess, and I'll show you later :-)

4 kommentarer

Onkel Morten

Nov 12, 2010 kl.9:20 AM

Veldig interessant å lese om alt du gjør i New York. Vi planlegger å dra dit sommeren 2011 når vi skal besøke Astrid. Og med bloggen din i bagasjen vet vi jo om alle stedene vi skal besøke. Flere forslag mottas med takk.

Og for min del er det ikke så farlig med alle butikkene. Men jeg kjenner noen andre som helt sikkert gjerne vil shoppe litt (mye?), jeg vil heller se alle de andre stedene.

Og i dag kom det første ordentlige snøfallet. 10 cm våt snø møtte oss når vi dro til jobben i dag.

Klem fra onkel Morten

Mor

Nov 12, 2010 kl.10:40 AM

Eeeeeer det Olivia Palermo eller Ann Nordahl?

Lotte

Nov 12, 2010 kl.3:34 PM

Alexander Wang!

newyorkwildlife

Nov 12, 2010 kl.4:56 PM

Onkel Morten: Så gøy at dere følger med, det setter jeg pris på!! Denne byen er noe for alle og enhver, mens de andre er på shopping er det masse masse du kan finne på, selvom du sikkert bør overtale de til å henge seg med på deg innimellom. Er mye gøy å se som man ikke trenger å bruke masse penger på + få masse poser å bære! Skal prøve å legge ut enda mer tips:)

Høres deilig ut med så masse snø, våt eller ei. De siste dagene her har det vært veldig flott vær, opp mot 15 grader og blazer-vær. Smellen kommer vel snart regner jeg med...

Hils alle hjemme, på søndag skal Astrid og jeg skype, endelig:)

God klem

Skriv en ny kommentar

newyorkwildlife

newyorkwildlife

21, Kongsberg

Kategorier

Arkiv

hits