Growing chef?

Since I'm not cooking in my own kitchen, I really appreciate that Katrine will let me cook and eat with her in her apartment. I've even done my dishes there!! Thank you, dear. Yesterday we made an amazing dish; salmon with vegetables and potatoes and a delicious homemade sauce. We didn't have much ingredients, but we managed to mix what we had and make a gourmet-ish sauce. Giselle (Katrine's roommate) was there to approve it.

Unfortunately we were so hungry and forgot to take a picture of it. After all, we decided to blog about it, in the belief that at least our mothers will trust us.

Today New York and New Jersey are winter wonderlands. I actually hoped spring would come soon, but it doesn't look like it. Huge snow fall last night, and crazy Americans on slegdes outside my bedroom window till around 3 am. Classes cancelled today because they cannot handle the snow. Today I'm going to do all assignments scheduled for next week, go to the gym and probably attend c&c for free food :-)

Stikkord:

8 kommentarer

Teodor

Jan 27, 2011 kl.10:30 PM

Savner du Grandiosa? :)

newyorkwildlife

Jan 27, 2011 kl.11:34 PM

Teodor: Haha, nei egentlig ikke. Pizza er det jo nok av her!! Savner mer hjemmelaget syltetøy, fiskekaker, vafler, vaniljekesam, melkesjokolade, smågodt (som jeg faktisk glemte å kjøpe mens jeg var hjemme), farmors bankekjøtt og sørlandsis + chips. Du må nok fylle opp kofferten din med bare dette når dere kommer over!! Hoho. Gleder meg :)

Mathea

Jan 28, 2011 kl.9:11 AM

Nei, vi får aldri nok av pizza :) men vi skal nok få med litt av det du vil også, så du blir fornøyd :) vi skal værtfall få kjøpt smågodt, så kan det hende vi også får litt :P.

mor

Jan 28, 2011 kl.12:26 PM

NAMMMMMM hørtes godt. Dere begynner å skjønne hele greia med matlaging. Noen gode råvarer og litt fantasi så blir det topp.

I kveld skal vi ha lammesteik med gratinerte poteter:) Det kan dere klare å lage også.

Ha en fin helg. Morfar kommer til oss og farfar kommer til Eikertun idag.

Klem fra Mor

tante Ingrid

Jan 28, 2011 kl.5:20 PM

Hei Johanne,

Så hyggelig at dere lager og spiser middag sammen. Og jeg er ikke overrasket over at dere får det til. Dere er flinke og du har jo gått en god skole :-) Ikke dumt å kunne litt forskjellig om matlaging og så kanskje dere burde lære bort litt sunt kosthold til amerikanerne :-). Onkel Morten og jeg skal forresten til mor og far å spise lammesteik idag. Nå rett etter jobb. Det blir deilig.

Og snø, takler de ikke det borti der du er nå? Ser de et lite snøfnugg eller to, så blir det fri fra skolen. Litt underlig synes vi. Men det er jo det samme hos Astrid også. Ønsker deg en fin helg.

Klem fra tante Ingrid

hemmelig beundrer

Jan 29, 2011 kl.4:21 AM

er litt morsom overskrift, det blir vell direkte en "voksende kokk" (aspiring / chef on the rise, ville kanskje funka bedre) tenkte jeg skulle si det siden du øver på engelsken.

Hvordan lagte dere denne sausen, passer den kun til fisk??? Hjemmelaget saus er sååå utrolig godt!

Idag var jeg på supermarkedet i chinatown, kjøpte blant annet banana chili sauce og sichuan nudler! De hadde masse indonesiske matvarer der - men jeg fant ingen tempe. Keep blogging!!! PS: er enig med Mathea at man aldri kan få nok av Pizza!

hemmelig beundrer

Jan 29, 2011 kl.4:24 AM

ps trekker tilbake det jeg sa om voksende kokk, rett etterpå så kom jeg over en kokebokside som brukte akkurat det uttrykket!!!!!

Katrine

Jan 29, 2011 kl.7:29 AM

Du kan låne kjøkkenet mitt så mye du bare gidder, hvis jeg får godiset ditt, haha. Nei i morgen må vi lage digg middag igjen. Noen som har noen spennende oppskrifter for laks eller kylling?

Skriv en ny kommentar

newyorkwildlife

newyorkwildlife

21, Kongsberg

Kategorier

Arkiv

hits