Back on track

Welcome to my new life. With the motivation from unbelievably good looking Victoria's Secret models, we are now on the right track before the summer. Fruit, vegetables and other healthy food are on the menu, we're going to the gym every day and doing a bunch of sit-ups before we go to bed. I like the colors of fresh fruit, gives you a good feeling and alot of C-vitamins!!

The picture in the back was not a coincidence, I miss you girls!!!

Stikkord:

5 kommentarer

tante Ragnhild

Feb 15, 2011 kl.11:33 AM

Nydelig farger. Dette så veldig fristende ut. Snart kommer jeg på besøk og har med knekkebrød og da er dietten fullkommen:)Dessuten regner jeg med at du følger med i moteverdenen. Disse fargene er vårens trend. (så fint bilde da, bak fruktbollen:):)

Klem fra Mor

Mamma

Feb 15, 2011 kl.5:33 PM

Jaså, er det blitt tante Ragnhild nå!! Da får jeg gå inn som Mamma da :). Det er ikke så greit å holde orden på alle bloggene vi skal kommentere. er bare bevis på at vi er litt aktive... , men ikke helt klarer å følge med på hva vi driver med allikevel.

Bra du inspirerer oss med frukt og trening Johanne. Jeg har også tenkt å begynne å spise sundt, snart........ Er ikke så disiplinert som deg.

Klem fra tante

newyorkwildlife

Feb 15, 2011 kl.7:53 PM

Mamma: hehe, ja det er ikke så greit. Koselig at dere følger med, dere er de mest aktive leserne mine iallefall!! Det spørs hvor lenge denne sunne livsstilen holder, tror man må ha en dag hvor man kan kose seg litt! Vi har nemlig bestilt billetter til Puerto Rico nå!! :D Gleder meg! Håper dere hadde det bra i Spania. Klem

Lotte

Feb 15, 2011 kl.8:35 PM

Bra Johanneee!

Du er så flink:D You go!

Aud Elin

Feb 16, 2011 kl.8:53 PM

Så flink du er!! Skulle gjerne hatt litt av den strukturen din iblant:) Likte spesiellt godt bilde i bakgrunnen. We miss you alot my love <3

Skriv en ny kommentar

newyorkwildlife

newyorkwildlife

21, Kongsberg

Kategorier

Arkiv

hits